În ce situații poți alege acest model de business?

2021-08-24

Indiferent că ești un antreprenor la început de drum cu o viziune autentică sau ai experiență în domeniul vânzărilor dropshippingul este un model ce oferă și provocări dar în același timp ușor de pus în aplicare. Mai mult decât atât am identificat și alte situații în care te poți regăsi:

Vrei să lansezi o afacere, nu prea știi ce presupune antreprenoriatul, dorești să testezi acest rol dar nu îți dorești să investești prea mult sau să te împrumuți la bancă.
Totul este într-o continuă mișcare și nevoile oamenilor se adaptează realității sociale și economice. Din acest punct de vedere putem afirma că dropshippingul este o oportunitate relevantă pentru piața din România întrucât poți identifica nișe noi pe care le poți exploata. Un alt aspect important este dezvoltarea comunității producătorilor locali și nevoia acestora de comercializare a produselor - există mulți producători care au ca obiectiv principal producția și au nevoie de o piață pentru desfacere.

Aici poți adăuga tu partea de business online și expunerea la nivelul pieței naționale, internaționale. Un parteneriat corect și echitabil va ajuta cu siguranță ambele părți să se dezvolte și să prospere.

Ai o afacere de ceva timp și o bază de clienți stabilă dar îți dorești extinderea acesteia fără prea multe investiții și riscuri financiare

O afacere este supusă creșterii și transformării. Cu cât înțelegi mai bine acest aspect cu atât vei dori să investești cu înțelepciune în dezvoltarea acesteia și vrei crea cel puțin o strategie pe termen mediu. Dropshippingul îți oferă oportunitatea de a extinde portofoliul de produse și de a le putea recomanda pe lângă anumite servicii.

Ultimele articole

Cum funcționează dropshippingul?

by HopDrop
24
Aug

Dropshipping - un model nou de business în România

by HopDrop
24
Aug